Mielőtt bármit is vásárolnál tőlem

Sokat gondolkoztam arról, hogy mit tudnék írni a verseimmel és a regényemmel kapcsolatban. Nem szeretném, hogy valaki megvegye, és utána ne tetsszen neki az, amit a lapok között talál. Így mielőtt bármit is vásárolnál tőlem, jobban teszed, ha ezt a cikket elolvasod.

Megértem, hogy modern világban élünk, ahol sem a filmeket, sem a könyveket nem lehet eladni erőszak és pornójelenetek nélkül. És mondjuk meg őszintén, hogy ebből tényleg meg lehet élni, mert van rá kereslet. Én azonban nem azért írok, hogy gazdag legyek, hanem mert lételemem az alkotás, és szeretnék valami szépet adni. 

Nem szeretem a lövöldözős jeleneteket, nem szeretem, hogy százak halnak meg úgy beállítva, hogy ez teljesen normális. Nem szeretem az olyan könyveket, ahol minden oldalon újabb és újabb, izgalmasnál izgalmasabb dolgok történnek, mígnem belefáradok a rengeteg cselekménybe. Én kíváncsi vagyok, hogy az író milyennek látja a környezetet és, milyennek írja le nekem. Ezért kérem, aki utálja, ha egy könyvben elvétve van egy kis tájleírás, az ne vegye meg az írásaimat. Aki akciót akar akcióval, ne vegye meg az írásaimat. Aki bizsergető érzést akar átélni a nemesebb tagján, ne vegye meg az írásaimat. Ha viszont kikapcsolódásra vágysz, szeretnél elszakadni a világunktól, ha valami jobbat keresel, akkor mindenképpen neked ajánlom.

A versekről is szólnék pár szót, mivel a kötetemet hamarosan viszont lehet látni egy-két polcon. Vannak olyan költők, akiket megihlet a boldogság és a szerelem. Én nem tartozom közéjük. Amikor végigsétálok az utcán, és gyermekek csúfolódnak egy idős személlyel, elszomorodom. Amikor kiülök a tengerpartra, és látom a vízben alámerülő szemetet, a medúza gyilkos embereket, megihletődöm. Az én verseimben nem fogtok olvasni hazugságokról, hiszen a világunk pont ilyen, elfajzott. Viszont, számomra a sok rossz dolog után mégis van egy kis remény, ami értelmet ad az életnek, és amit a verseimben megosztok az olvasóval. 

Mert nem csak szerelemről és boldogságról szól az élet. Szenvedünk, betegek vagyunk, becsapnak minket, megöregszünk, elveszítjük a szeretteinket, és mégis tovább küzdünk. Élni akarunk. 
Az én verseim pedig pont erről szólnak.


Szeretsz olvasni? 
Szereted a verseket? 
Nem ijedsz meg a drámától?
Akkor itt válogathatsz a már megjelent könyveimből:
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése