Yetepo és a halkirály /ízelítő/

– Gyilkos!
Val Kyree felé vetette magát, aki a döbbenettől védekezni is elfelejtett.
– Val, ne! – kiáltotta Alesha, de nem maradt ideje, mert Sinor támadásra készült. 
Alesha a feldühödött lávasólyom elé ugrott, így vágva el a tusakodó férfiak felé vezető utat. Kezét magasra emelte, mélyen Sinor szemébe nézett, majd a mirion karja lángba borult.
Bart Val segítségére sietett. Belekapaszkodott a mirion hátába és a földre húzta. Testét megégette Kyree, mire a craesri fájdalmában felkiáltott. Val kinyújtotta a kezét és egy homokhullámot küldött Kyree lángjaira. Bart leütötte Kyree-t, aki végigterült a földön.
Sinor a levegőben maradt, szárnyai nyomán feléledt a szellő. Fenyegető sivítás tört elő a torkából, Alesha karja remegett.
Lawanda előugrott rejtekéből és Edorhoz rohant. Val Bart sebeit nézte, de a férfi csak legyintett.
– Én segíthetek rajta – szólt Lawanda.
Letérdelt a földre és átkarolta Edor erőtlenül heverő fejét. Miközben egyik kezével tartotta, másik kezével apró köröket írt le a levegőben. Ujját felfelé tartotta és egyre gyorsabban mozgatta, majd kezében havazni kezdett. Szó szerint havazni. Alesha a meglepetéstől egy pillanatra leengedte a karját, mire Sinor a mirion felé csapott. Lawanda kezében könnyű hópihék jelentek meg, amiket óvatosan Edor szájába emelt. Testével átölelte az állatot és próbálta lehűteni forró testét.


Ha tetszett az ízelítő, akkor kövesd az oldalt, így nem maradsz le a többiről.

Szeretsz olvasni? 
Szereted a verseket? 
Nem ijedsz meg a drámától?
Akkor itt válogathatsz a már megjelent könyveim között:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

My Instagram