Csináld magad - Jegyzetfüzet

Néhány hete beleszerettem a Filofax nevű füzetekbe, de megrémített az áruk. Szerettem volna egy olyan jegyzetfüzetet, aminek szabadon cserélhetem a lapjait, beleragaszthatok cuki matricákat, amiben nincsenek vonalak és négyzetrácsok, ami nem túl nagy és nem túl nehéz.
A boltokban bolyongtam, válogattam, de egyik sem fogott meg igazán.
És akkor megtaláltam a megoldást.


Az egyik elektronikai üzletben láttam meg ezt a fényképalbumot és azonnal beleszerettem. Igaz, inkább kutyás vagyok, de a bézs alapon fekete minták megfogtak. Amíg egy filofax 20€ áron adja magát, addig ezt az albumot 1,50€-ért szereztem be.
Ezután kezdődött a gyűjtögetés. Fehér lapot méretre vágni, matricát szerezni, befoglalni a 80 oldalt. Az album feltűnően könnyű, bármikor előkaphatom a táskából, nem koszolódik és még cserélni is tudom a lapokat.

Benne vezetem a vásárlási listát, a hirtelen bevillanó könyvötleteimet, a havi költségvetést, verseket és mindent, ami éppen eszembe jut. Ragacsokat is tehetsz bele.


Ha pedig még személyesebbé akarod tenni, akkor tehetsz bele inspirációs idézetet, nyomtathatsz ki naptárat is. 
A kivitelezése könnyű, az albumot te magad választhatod. Ha már unod a szokásos füzeteket és keresel valami újat, valami egyedit, akkor próbáld ki. Én már el sem indulok nélküle. 


Muti a tiédet!


Szeretsz olvasni? 
Szereted a verseket? 
Nem ijedsz meg a drámától?
Akkor itt válogathatsz a már megjelent könyveim között:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

My Instagram