Melyik könyvet válasszam?

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy melyik könyvemet olvassa el legelőször. Ebben a bejegyzésben ebben próbálok segíteni.

Nézz fel a Holdra

Ez egy verseskötet. Kőkemény és szívet marcangoló. Úgy beszél a halálról, ahogy a valóságban megéljük, mégis megtölti reménnyel. Szerelmes és csalódott is. Talán azért nehezebb elolvasni, mert mindenki könnyen magára talál a sorokban. A könyvben régebbi versek átírt változata is olvasható.
A könyv nyomtatott változatát 60 darab illusztráció kíséri, amelyeket ebookban nem állt módomban belerakni. Nehezítették az olvasást. Amennyiben valaki képekkel együtt szeretne lapozgatni egy valós könyvet, úgy a nyomtatott változatát ajánlom.


Az ártatlan bűnös
Ez egy verses dráma. Megható és érzéki. Megjelenik benne a halál, de nem az a fő mondanivalója. Bár 1793-ban játszódik, a szemfülesek napjainkra is könnyen ráismerhetnek. Történelmileg is pontos, a nevek, a helyszínek akár a tanulásban is segíthetnek. Mária Antónia néhány szavát majdnem szó szerinti fordításban látja vissza az olvasó.
A könyv nem tartalmaz illusztrációt. Rövid és könnyen emészthető. Érthető és ritmusos. Nekem örök kedvencemmé vált.

Törpekirály
Ez egy verseskötet. A 100 oldalas könyv minden versét gyönyörű illusztráció kíséri, ami csak a nyomtatott változatban lesz látható.
Nem a halálról szól! Mondanivalóját nézve teljesen eltér az első kötetemtől.
Az összes vers 2016-ban íródott, folyamatosan alakú stílusom jelenlegi csúcsán.
Azonban ez kőkemény társadalomkritika. Megmondós, szavakkal dobálós.
Nem áll egyetlen párt oldalára sem, politikailag semleges. Az egész emberiségről véleményt alkot, nem emel ki rasszokat.
Akiket elkeserít világunk mai helyzete, és szereti a szarkazmust, az élvezni fogja.


A következő bejegyzésben példákat fogok hozni mind a három könyvből, hogy még könnyebben ki tudjátok választani a leginkább hozzátok illőt.

Addig is, gyertek játszani!
Most ingyen a tiétek lehet az általatok választott könyv.
Részletek: itt és itt
A velem készült interjúhoz:itt


Szeretsz olvasni? 
Szereted a verseket? 
Nem ijedsz meg a drámától?
Akkor itt válogathatsz a már megjelent könyveim között:
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

My Instagram