Magánkiadás?

Sajnálattal veszem tudomásul, hogy a magán úton kiadott könyvek nem érik el az olvasható mércét. Mondom ezt én, akinek már két könyve is az Underground kiadó által látta meg a napvilágot és a harmadik is náluk fogja. De hát nem vagyunk mind olyan jó anyagi helyzetben, hogy több százezreket költsünk a könyvünk finanszírozására, és akkora nevünk sincsen, hogy a nagyobb kiadók felkaroljanak minket (siralmas százalékokért).
Add el magad! - mondják sokan.

Igazuk van, mert a nyomda még mindig jobb árért kínálja a könyveink megjelentetését, azonban neked kell eladnod, neked kell számláznod, neked kell postáznod.
Ha van rá időd. 
Ha Magyarországon élsz. 
Ha megteheted.
Amennyiben nem, úgy kettő lehetőség közül választasz:

  1. megjelenteted az olcsó magánkiadókkal,
  2. beteszed a fiókba.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nem szeretnék a fióknak írni. Hosszú hónapok munkája pihengessen összegyűrt lapok között, mert nem ismerik a nevemet? 
Neked van kész írásod? Téged is visszautasítottak? Neked sem válaszoltak a kiadók? 
Akkor vedd a kezedbe az irányítást! 

Persze, sokkal jobb lenne egy neves kiadónál a vitrin mögül látni szeretett könyvünket... De van rá esélyed! Áldozd be az első könyvedet, áldozd be az első ötöt! Írj, írj, mert ha tényleg jól csinálod, akkor meg lesz az eredménye. 

Csatlakozz a Köyvmarketing csoporthoz, ahol tanácsokkal láthatunk el készülő könyveddel kapcsolatban. Tanulhatsz marketing tippeket és társaid tapasztalatairól is olvashatsz.
Készítsd el a saját borítódat és kérj tanácsot a profiktól a Nem vagyok grafikus csoportban. Szerkessz te is, ismerd meg az ingyenes lehetőségeket.
Fejezd be a kéziratodat és fogd kezedbe a saját gyermekedet az Underground kiadó segítségével. Bátran írj nekik.
A költségekről itt olvashatsz: http://undergroundkiado.hu/arak
Amennyiben egy hozzád hasonló cipőben járó véleménye érdekel, bátran írj egy üzenetet nekem szerzői oldalamon.

És ne feledd:
Írj tovább!

Szeretsz olvasni? 
Szereted a verseket? 
Nem ijedsz meg a drámától?
Akkor itt válogathatsz a már megjelent könyveim között:
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

My Instagram